Anasayfa /  Foto Galeri

21 mart 2020 Miraç Kandili mesajları

Hayırlı kandiller! Miraç Kandili mesajları, İslam dininde en kutsal zamanlardan, Recep ayının 27. gecesi olan Miraç gecesinde önem arz ediyor. Hz. Peygamber (s.av)'in, Mescid-i Harâm'dan Mescid-i Aksâ'ya gidişi ve oradan da Allah (c.c) katına yükselişini ifade eder. Anlamlı Miraç Kandili mesajları ve dualı Miraç Kandili mesajları..

21 mart 2020 Miraç Kandili mesajları - Sayfa 1

ANLAMLI MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz mübarek olsun.

Gel ey Muhammed (S.A.V.) bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

21 mart 2020 Miraç Kandili mesajları - Sayfa 2

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed (S.A.V.) komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun...

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyurdular ki : "Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar" manevi bollukların yaşandığı bir gece olması dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun...

Ey Bizleri varlığa erdiren, var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, Güzeller Güzeli Rabbimiz! Sana sonsuz hamd ü senalar olsun. Hayırlı Kandiller.

21 mart 2020 Miraç Kandili mesajları - Sayfa 3

Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olunan kullarından eylesin...

Hayırlı kandiller...Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık.

Kandiliniz mübarek olsun.Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

21 mart 2020 Miraç Kandili mesajları - Sayfa 4

(O gece) göğe yükseltildim. Öyle bir makâma çıktım ki, orada kalemlerin (kaderi yazan kalemlerin) gıcırtıla­rınıduyuyordum."(Buhârî, Salât, Hadisi Şerif)

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun...

Süphesiz, Allah ve Melekleri Peygambere Salat Ediyorlar.'Ey iman edenler! Sizde ona Salat edin, Selam edin. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.