Anasayfa /  Foto Galeri

2024’ün en çok beklenen oyunları

2023’e veda ederken oyun severleri 2024 yılında hangi büyük oyunların beklediğini Oyunfor sizler için derledi. İşte 2024’ün en çok beklenen oyunları

2024’ün en çok beklenen oyunları - Sayfa 1

2023’e veda ederken oyun severleri 2024 yılında hangi büyük oyunların beklediğini Oyunfor sizler için derledi. İşte 2024’ün en çok beklenen oyunları

2024’ün en çok beklenen oyunları - Sayfa 2

Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix)

Efsanevi JRPG Final Fantasy VII, ilk PlayStation’da çıktığında çok büyük bir ilgi görmüştü ve hayranları seneler geçse de oyuna ilgi göstermeye devam etti. Geçtiğimiz yıllarda oyunun yapımcısı Square Enix bu ünlü oyunu baştan aşağı yorumlayarak PS4 ve PS5 için Final Fantasy VII Remake adıyla piyasaya sürdü ve devam oyununun geleceğini de açıkladı. Bir önceki oyuna göre çok daha fazla özgürlük sunacak olan FF VII Rebirth, 29 Şubat 2024’te PS5 için piyasada olmaya hazırlanıyor. Eğer bu seriye ilginiz varsa öncelikle Remake’i oynamanız gerektiğini de unutmayın.

2024’ün en çok beklenen oyunları - Sayfa 3

Metaphor: ReFantazio (Atlus)

Persona 5’e müthiş benzerliğiyle dikkat çeken ve fragmanını izlediğinizde bir anime serisinin içine düştüğünüzü hissettiren Metaphor: ReFantazio, anime görselliğine sahip JRPG’lerden hoşlananlar veya bu türe adım atmak isteyenler için son derece iyi bir seçenek gibi duruyor. Oyunun konusu netlik kazanmamış olsa da bir çeşit turnuva ile bir güç mücadelesinde yer alacağımız açıklanıyor. Konsollar ve PC için piyasada olması beklenen oyunun çıkış tarihi ise netlik kazanmış değil.

2024’ün en çok beklenen oyunları - Sayfa 4

Senua’s Saga: Hellblade II (Ninja Theory)

Sadece Xbox Series X|S ve PC için hazırlanan ve atmosferiyle büyük yankı uyandıran Senua’s Saga: Hellblade II, görselliğiyle ve konusuyla ilk oyunu sevenler için büyük bir ilerleme olacak gibi duruyor. Aksiyon ile bulmacaları harmanlayan oyun, şimdiden 2024’ün en iyi oyunlarından biri olmaya aday. Senua’nın bu yeni macerasının çıkış tarihi ise maalesef henüz belli değil.