Anasayfa /  Güncel

2023 VakıfBank sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

19 Mart'ta sınavları yapılan VakıfBank personel alımı için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2023 16:30

19 Mart'ta sınavları yapılan VakıfBank personel alımı için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

VAKIFBANK SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

VakıfBank tarafından 19 Mart tarihinde yapılan sınavların ardından, sonuçlar için tarih araştırmaları başladı. Banka tarafından gelen açıklamada nisan ayının ilk haftası işaret edildi.

Açıklama da göre; VakıfBank sınav sonuçlarının nisan ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

VAKIFBANK SONUÇ DUYURUSU

Vakıfbank'tan gelen açıklamada "Yazılı sınav sonucu başvuru ilanında belirtilen kriterlere göre değerlendirilecek ve mülakata katılmaya hak kazanan adaylar 04.04.2023 tarihinde https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir.

Yazılı sınav sonucuna itirazlar bu tarihten itibaren 2 (iki) iş günü içerisinde aynı link üzerinden yapılacaktır.

Adayların sınav sorularına ve sonuçlarına itirazlarının geçerli olabilmesi her bir soru için sistem üzerinden Sanal Pos ile KDV dâhil 100 (yüz) TL ödemesi ve itirazını geçerli tarihler aralığında yapılması gerekmektedir. Süre tamamlandığında soru ilanı ve soru itiraz sistemi erişime kapatılacaktır.

Sınav sonucu itirazlarının incelenmesinin ardından olası değişimler ve kesinleşmiş sınav sonucu aynı link üzerinden 07.04.2023 tarihinden adaylara ilan edilecektir.

Buna göre mülakata katılmaya hak kazanan adaylar nihai yazılı sınav sonucunun ilanından itibaren Vakıfbank’ın mülakata ilişkin duyurusunu takip etmelidir.

(Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgelere ilişkin duyuru Vakıfbank tarafından yapılacaktır.)" denildi. 

Yorumlar