Anasayfa /  Foto Galeri

2023 İOKBS Giriş Belgeleri Yayımlandı: Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir?

2023 İOKBS için sınav yerleri yaklaşan tarih öncesinde duyuruldu. MEB, bursluluk sınav giriş belgelerini erişime sundu ve duyuruda '2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı' denildi. Giriş belgesi nasıl görüntülenir?

2023 İOKBS Giriş Belgeleri Yayımlandı: Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir? - Sayfa 1

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 3 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek. Sınavın yaklaşmasıyla birlikte, bursluluk sınavı giriş belgeleri öğrencilerle paylaşıldı. Bu giriş belgeleri, öğrencilere sınav yerlerini içeren bilgileri online olarak sunuyor.

2023 İOKBS Giriş Belgeleri Yayımlandı: Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir? - Sayfa 2

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir duyuruda, "2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" ifadesi yer aldı.

2023 İOKBS Giriş Belgeleri Yayımlandı: Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir? - Sayfa 3

Sınav giriş belgesinde öğrencilerin sınav giriş yeri, salon numarası, sıra numarası, alacakları sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler bulunmaktadır.

2023 İOKBS Giriş Belgeleri Yayımlandı: Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir? - Sayfa 4

Bu bilgileri görüntülemek için öğrenciler, 'www.meb.gov.tr' internet adresine giderek sınav giriş belgelerini online olarak elde edebilirler.

Sınav giriş belgesi, sınav anında zorunludur. Fotoğraflı sınav giriş belgesi elektronik olarak okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sıra bilgileri belgede yer alacak şekilde düzenlenecektir.