Anasayfa /  Foto Galeri

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi! İşte ilk yarı fikstürünün tamamı

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig fikstür çekimi bu akşam TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çeşitli etkinlikler ve sanat dünyasının katılımıyla gerçekleştirildi.

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi! İşte ilk yarı fikstürünün tamamı - Sayfa 1

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi 

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig fikstür çekimi bu akşam TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çeşitli etkinlikler ve sanat dünyasının katılımıyla  gerçekleştirildi.

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi! İşte ilk yarı fikstürünün tamamı - Sayfa 2

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Digitürk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, Süper Lig’in isim sponsoru Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Trendyol Süper Lig Kulüp Başkanları ve temsilcileri, beIN Sport yetkilileri ve teknik direktörlerin yanı sıra sanat camiasından Alişan, Seren Uzun, Ceren Gündoğdu, Bülent Serttaş, Tahsin Hasoğlu, Gökhan Tepe, Sefo, Ömür Gedik ve Gripin müzik grubu da geceye katılan isimler arasında yer aldı.

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi! İşte ilk yarı fikstürünün tamamı - Sayfa 3

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yaz bahçesinde düzenlenen Trendyol Süper Lig fikstür çekimi etkinliği kokteyl ile başladı. Ceren Gündoğdu’nun mini konseri ve ardından komedyen Tahsin Hasoğlu’nun Stand-up gösterisiyle devam eden gecede açılış konuşmasını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi gerçekleştirdi.

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstürü Çekildi! İşte ilk yarı fikstürünün tamamı - Sayfa 4

Büyükekşi: “İngiltere ve İspanya’dan sonra en büyük üçüncü isim sponsorluğu anlaşmasını yaptık”