Anasayfa /  Foto Galeri

2022 Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte meslek meslek, memurların zamlı maaşları...

Milyonlarca memur ve emekli, temmuz ayında enflasyon farkıyla gelecek maaş zam oranlarına gözlerini çevirdi. Memur ve emekliler 2022 temmuz ayında ne kadar enflasyon farkı alacak? İşte meslek meslek memur eflasyon farkı ve maaş tablosu...

2022 Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte meslek meslek, memurların zamlı maaşları... - Sayfa 1

Milyonlarca memur ve emekli, temmuz ayında enflasyon farkıyla gelecek maaş zam oranlarına gözlerini çevirdi. Her ay gelen enflasyon verileriyle yavaş yavaş netleşen oranda son durum ne? Memur ve emekliler 2022 temmuz ayında ne kadar enflasyon farkı alacak? İşte meslek meslek memur eflasyon farkı ve maaş tablosu...

2022 Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte meslek meslek, memurların zamlı maaşları... - Sayfa 2

Sabah'tan Faruk Erdem'in haberine göre, emekliler ve kamu çalışanları yılda iki kez zam alıyor. Ocak ve Temmuz aylarında yapılan bu zamların belirleyicisi ise enflasyon oranları oluyor. Memurların ve emeklilerin alacağı zam oranlarıyla ilgili ilk ipuçları da gelmeye başladı. Üç aylık enflasyon verisi yüzde 22,81 olarak gerçekleşti.

2022 Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte meslek meslek, memurların zamlı maaşları... - Sayfa 3

6 AYLIK ENFLASYON YÜZDE 34,60 OLARAK HESAPLANDI

Ardından Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki sonuçlar kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre de 6 aylık enflasyon Yüzde 34,60 olarak hesaplandı.

2022 Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte meslek meslek, memurların zamlı maaşları... - Sayfa 4

TEMMUZ 2022 EMEKLİ ZAM ORANI, ENFLASYON FARKI NE KADAR OLACAK?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri Temmuz ayında Aralık ile Haziran arasında oluşan 6 aylık enflasyon kadar artış alacaklar. Ankete göre 6 aylık enflasyon hesabı SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz'da yüzde 34,60 zam alacağını ortaya çıkardı.