Anasayfa /  Foto Galeri

2020 TOKİ indirim kampanyası nedir, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

TOKİ tarafından her yıl düzenlenen indirim kampanyası için geri sayım başladı. Borcunu ödeyip tapuyu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları indirim kampanyası başvurusu ile yüzde 20'lik indirim avantajından yararlanabilecek. Peki TOKİ indirim kampanyasına başvuruları ne zaman başlıyor? 2020 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları neler?

2020 TOKİ indirim kampanyası nedir, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar... - Sayfa 1

TOKİ indirim kampanyası için resmi açıklama yapıldı. TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs 2020 tarihinde başlıyor. İşte, tüm o detaylar

2020 TOKİ indirim kampanyası nedir, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar... - Sayfa 2

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs 2020 tarihinde başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için her yıl yapılan indirim kampanyası bu yıl 6 Mayısta başlıyor.

2020 TOKİ indirim kampanyası nedir, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar... - Sayfa 3

TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim yapacak.

2020 TOKİ indirim kampanyası nedir, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar... - Sayfa 4

ESNEK ÖDEME İLE YÜZDE 20 İNDİRİM

Yüzde 20 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.