Anasayfa /  Ekonomi

2019 Kara Cuma indirimleri hangi markalarda?

Kara Cuma indirimi yapan markalar ve siteler alışveriş severler tarafından sorgulanıyor. 2019 Kara Cuma indirimleri hangi markalarda? Birçok markanın ürünlerinde dev indirimler yaptığı Kara Cuma (Black Friday) etkinlikleri için geri sayım başladı. 29 Kasım tarihinde başlayacak Kara Cuma'dan bir hafta önce indirimler yapılmaya başlandı. Peki, Kara Cuma indirimleri hangi markalarda?.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2019 21:13

Kara Cuma indirimleri için meraklı bekleyiş sürüyor. Kara Cuma indirimleri hangi markalarda? Kara Cuma indirimi yapan siteler alışveriş severler tarafından araştırılmaya başlandı. Tüm dünyada büyük bir alışveriş çılgınlığına sebep olacak Kara Cuma (Black Friday) etkinliği 29 Kasım Cuma günü başlıyor. Ancak Türkiye'de birçok firma 1 hafta önceden indirim yapmaya başladı. Kasım sonuna kadar sürmesi beklenen indirimlere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

KARA CUMA NEDİR?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü'nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında gerçekleşen bir alışveriş çılgınlığıdır. Ülkemizde pek çok online alışveriş sitesi bu kapsamda indirim kampanyalarına şimdiden start verdi. İşte Türkiye'deki bazı 'Black Friday' indirimleri...

GEÇEN SENE 7 TL'YE TELEFON SATILMIŞTI

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, Black Friday kapsamında Türkiye'de amiral telefonlarını 7 TL'den satışa sunmuştu. LG, Black Friday kapsamında 7 adet LG G7 ThinQ marka telefonu sadece 7 TL fiyat etiketi ile satmıştı.

TÜRKİYE'DE BLACK FRIDAY

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye'de de aktif olarak uygulanıyor.

.

.

.

Yorumlar