Anasayfa /  Eğitim

20 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 bin öğretmen ataması için MEB tarafından açıklama yapıldı. MEB 20 bin öğretmen ataması için mülakat tarihleri açıklandı. MEB 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?20 bin öğretmen ataması hakkında son dakika haberini buradan okuyabilirsiniz. 20 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2017 11:11

20 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen ataması için MEB tarafından açıklama yapıldı. MEB 20 bin öğretmen ataması için mülakat tarihleri açıklandı. MEB 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?20 bin öğretmen ataması hakkında son dakika haberini buradan okuyabilirsiniz.







MEB TARİHİ AÇIKLADI

MEB, 20 bin öğretmen ataması için mülakat tarihlerini açıkladı.

20 bin öğretmen ataması için mülakat tarihleri açıklandı. 

Mülakat tarihleri MEB internet sitesinden öğrenilebiliyor.





Sözlü sınava katılanların sınav puanları “Sözlü Sınav Sonuç Ekranı”na işlenecek;

sözlü sınav sonucunda 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılarak sözleşmeli öğretmenliğe atanmak üzere tercih yapma hakkını elde edecek.

Sözlü sınavda adaylar, bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü; iletişim becerileri, özgüveni ve ikna kabiliyeti; bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı; topluluk önünde temsil yeteneği ve eğitimcilik nitelikleri yönüyle değerlendirilecek.


Yorumlar