Anasayfa /  Spor

Süper Lig'e puan kayıpları damga vurdu! İşte Süper Lig'de güncel puan durumu ve maç sonuçları

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu ikinci haftası tamamlandı. MKE Ankaragücü'nün ikinci haftayı pas geçtiği Süper Lig'de, güncel puan durumu tablosu da şekillendi. İkinci haftada Galatasaray, son şampiyon Başakşehir karşısında üç puan elde ederken Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe birer puana razı oldular. Peki, 2. hafta Süper Lig güncel puan durumu tablosu nasıl oldu? İşte, 2. haftanın maç sonuçları ve Süper Lig'de 3. haftanın fikstürü!

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2020 11:06

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu ikinci haftası tamamlandı. MKE Ankaragücü'nün ikinci haftayı pas geçtiği Süper Lig'de, güncel puan durumu tablosu da şekillendi. İkinci haftada Galatasaray, son şampiyon Başakşehir karşısında üç puan elde ederken Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe birer puana razı oldular. Peki, 2. hafta Süper Lig güncel puan durumu tablosu nasıl oldu? İşte, 2. haftanın maç sonuçları ve Süper Lig'de 3. haftanın fikstürü!

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu, ikinci hafta maçları ile tamamlandı. Haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray ise deplasmanda son şampiyon Medipol Başakşehir'e konuk oldu ve 2-0'lık skorla sahadan galip ayrıldı. Trabzonspor, Denizlispor ile berabere kalırken Beşiktaş kendi sahasında Antalyaspor'la bir puana razı oldu. Fenerbahçe de kendi sahasında Hatayspor'la oynadı ve mücadele 0-0 sonuçlandı.

2. HAFTA SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMU TABLOSU 2020-2021

2. hafta sonunda Süper Lig'de oluşan güncel puan durumu tablosu şu şekilde;

SÜPER LİG'DE 2. HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

Süper Lig'de ikinci haftanın maç sonuçları şu şekilde oldu;

SÜPER LİG'DE YENİ HAFTANIN MAÇ PROGRAMI FİKSTÜRÜ

Süper Lig'de 3. haftanın maç programı fikstürü ise şu şekilde;

 

 

Yorumlar