Anasayfa /  Yaşam

18 Ocak 2016 Günlük Burç Yorumları – Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Tamamı!

18 Ocak 2016 Günlük Burç Yorumları – Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Tamamı!

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2016 19:57

18 Ocak Koç Burcu Yorumu

Duygusal anlamda kendinizi yalnız hissedebilir ve yaptığınız şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Mutlu olmaya hakkınızın olduğunu düşünebilir ve bu yönde girişimde bulunabilirsiniz.

18 Ocak Boğa Burcu Yorumu

Mantık olarak kafanızda çözdüğünüz şeyleri pratiğe yansıtmalısınız. Aksi halde çözüm bulduğuz sorunlardan kurtulamazsınız. Biraz gerilseniz de kısa bir süre sonra kendinizi toparlayabilirsiniz.

18 Ocak İkizler Burcu Yorumu

Hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Moralinizi yüksek tutuğunuz sürece, her şeyi kolaylıkla çözebilirsiniz. Sorumluklarınıza konsantre olup hiçbir eleştiriyi dikkate alamamalısınız.

18 Ocak Yengeç Burcu Yorumu

Kabul etmediğiniz şeyleri sert bir tavırla reddetmeyin. Düşüncelerinizi paylaşırken sakin olmaya çalışın. İkna kabiliyetinizi kullanarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

18 Ocak Aslan Burcu Yorumu

Kuralcı davranmaktan biraz uzaklaşın. Aksi halde yaşamak istediğiniz mutluluğa ulaşamayabilirsiniz. Kendinizi kasmadan bazı şeyleri yaşamaya çalışın. Dış faktörleri fazla önemsemeyin.

18 Ocak Başak Burcu Yorumu

İş hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz gelişmeler olumlu sonuçlanabilir. Sorumluklarınız artabilir ve bu durum yoğun bir döneme girmenizi sağlayabilir.

18 Ocak Terazi Burcu Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara müdahale etmeyin. Aksi halde sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Duyarlılığınızı fazla abartmayın. Kendinize olan güveninizi başkalarına karşı kullanmayın.

18 Ocak Akrep Burcu Yorumu

İşbirliği ve ekip ruhuyla hareket etmeye çalışın. Tek başınıza çözemediğiniz konuları birlik içinde çözmeye çalışmanız, sorunlarınızın ortadan kalkmasını sağlayabilir.

18 Ocak Yay Burcu Yorumu

Sevdiğiniz kişilerin sizi ihmal etmesi, üzülmenize neden olabilir. Bu durum tavırlarınızda değişikliğe gitmenizi sağlayabilir. Herkesi aynı düzeyde tutmakla yanlış yapabilirsiniz. Tavırlarınızı genel olarak ortaya koymayın.

18 Ocak Oğlak Burcu Yorumu

Eksik ve yanlışlarınızın başkalarının fark etmesine izin vermeden siz görmeye çalışın. Eğer çevrenizin eleştirilerine tahmül edemiyorsanız, bazı şeyleri önceden siz çözmeye çalışın.

18 Ocak Kova Burcu Yorumu

Olumsuz şeylere çok çabuk tepki veriyorsunuz. Bu durum ilişkilerinizde tartışmalara neden oluyor. Olayları değerlendirirken tek taraflı düşünmeyin. Biraz anlayışlı olmaya çalışın.

18 Ocak Balık Burcu Yorumu

Duygusal ilişkinize gösterdiğiniz ilgiyi ve ayırdığınız zamanı, başka işlere de ayırmaya çalışın. Her şeyi bir arada yaşamaya çaba sarf edin. Yaşamınızda yapmanız gereken başka işlerinde olduğunu unutmayın.

Yorumlar