Anasayfa /  Foto Galeri

18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Birleşme Partisi heyecanının devam ettiği Survivor'ın 18 Mart tarihli 52. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, aralarından birini eleme adayı gösterdi. Takım arkadaşlarının en çok ismini yazdığı yarışmacı, eleme adayı oldu. Peki, Survivor'da kimin adı yazıldı, eleme potasına kim girdi? İşte, 18 Mart Survivor eleme adayı ve son bölümde yaşananlar...

18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 1

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı cuma akşamı belli oldu. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor All Star'da yeni bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşandı. Zorlu engellerin yer aldığı haftanın 1. dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda canla başla mücadele verdi. Eleme gecesi için kritik olan oyunun sonunda gönüllüler takımı ipi göğüsleyerek dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Gecenin sonunda yapılan oylama sonucunda bu hafta Survivor'da 1. eleme adayı Mert olarak belirlendi.

18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 2

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?
Dokunulmazlık oyununun oynanmasının ardından oyunu kaybeden ünlüler takımı konseyde toplandı. Ünlüler takımı konseyde adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Oylar verildikten sonra Acun Ilıcalı sonuçları açıkladı. Oylamada ismi yazılan yarışmacılar Mert ve Barış oldu.

18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 3

Daha çok ismi yazılan Mert Survivor'da 1. eleme adayı seçildi. Eleme potasına giren Mert, takım arkadaşlarına kızgınlığını gizlemedi. Mert toparlayacağını ve kendisini yazan kim varsa bir gün adadan göndereceğini söyledi. Survivor'da eleme adaylarının belli olması ile potadaki isimler SMS oylamasında karşılaşacak.

18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 4

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da haftanın 1. dokunulmazlık oyununda yarışmacılar oyunu kazanmak için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Oyun öncesi kazanan takımın ayrıca pizza ödülünden de yararlanacağı açıklandı. Yarışmacılar bir hafta daha adada kalmak ve eleme potasına yarışmacı göndermemek için parkurda adeta canını dişine taktı. İlk etapta oynanan kadınlar mücadelesinde 5-4 skorla oyunu kazanan ünlüler takımı oldu.