Anasayfa /  Foto Galeri

16 Eylül MasterChef 2021 ana kadroya giren yedek yarışmacı kim oldu?

MasterChef’te ana kadroya giren isim belli oldu. MasterChef Türkiye 2021 yeni bölümde yedek yarışmacılar ana kadroya girmek için zamanla yarıştı. On bir yedek yarışmacı, gecenin en iyi yemeğini yapmak için lezzet mücadelesine girişti. Gecenin sonunda şeflerin kritik tadımı ile ana kadroya giren isim belli oldu. Peki, bu akşam MasterChef’te kim kazandı, önlüğü kim kaptı? İşte MasterChef 2021 ana kadrosuna giren isim…

16 Eylül MasterChef 2021 ana kadroya giren yedek yarışmacı kim oldu? - Sayfa 1

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021, 16 Eylül Perşembe bölümünde ana kadroya girmeye mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarından izleyicisi ile buluşan MasterChef 2021’de on bir yedek yarışmacı, ismi yazılı önlüğü alarak ana kadroya girmeye çalıştı. Şeflerin istediği yemekleri en iyi şekilde yapmak için zamanla yarıştılar. Heyecanın dorukta olduğu MasterChef 69. bölümde şeflerin tadımı ile ana kadroya giren isim belirlendi. Peki, MasterChef’te ana kadroya giren kim oldu? İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar…

16 Eylül MasterChef 2021 ana kadroya giren yedek yarışmacı kim oldu? - Sayfa 2

MasterChef Türkiye’de yedek yarışmacılar arasında yapılan ana kadroya girme mücadelesi iki turdan oluşuyordu. İlk turda yapılması istenen yemek Hünkar Beğendi idi. Ve bu yemeğin yapılması için verilen süre 45 dakika oldu. Yarışmacılar, bu yemeği en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Süre sonunda şefler, tadım yaparak ilk turun en başarılı isimlerini açıkladılar. Bu turu geçenler; Araz, Samet, Pelin, Yiğit ve Rabia idi.

16 Eylül MasterChef 2021 ana kadroya giren yedek yarışmacı kim oldu? - Sayfa 3

Final turunda yarışmacılara taze fasulye verildi ve yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Bu turda yarışmacılara 40 dakika süre tanındı. Yarışmacılar, zamana karşı mücadelesinde lezzetli bir tabak çıkarmak için uğraştı.

16 Eylül MasterChef 2021 ana kadroya giren yedek yarışmacı kim oldu? - Sayfa 4

Süre bitiminde şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı. Sonrasında ise günün sıralaması açıklandı. Gecenin beşincisi Pelin, dördüncüsü Rabia, üçüncüsü ise Merve oldu. Son ikiye kalanlar ise Samet ve Araz idi. Bu ikili arasında şeflerin ana kadroya görmek istediği yarışmacı Araz oldu.