Anasayfa /  Eğitim

15 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız." dedi.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2023 14:14

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer'in açıklamaları şu şekilde: 

ilk turda bu iş bitecek

Vatandaşlarımızda son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'ye verilen hizmetlerin yansımalarını görmekten mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımızın büyük teveccühü var, bunu görüyoruz. 1. turda bu iş bitecek. Hiçbir sıkıntı olmadan Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısıyla neticelenecek. Sahada bunu görüyorum.

15 mayıs'ta okullar tatil

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız.

Türkiye artık kendil istikametini belirleyen bir ülke

Türkiye kendi ülkesinin menfaatlerine sahip çıkmaya başladığı için rakip oldu. Türkiye artık kendi istikametini belirleyen bir ülke.

45 bin öğretmen atamasını gerçekleştireceğiz 

Engelli öğretmen atamasında atanamayan öğretmenlerimiz, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla atandılar. 4 bine yakın engelli öğretmen ataması gerçekleştirildi. 45 bin öğretmen atamasını da yarın gerçekleştireceğiz. Ağırlığı deprem bölgesine vereceğiz.

 

 

Yorumlar