Anasayfa /  Foto Galeri

15 gün içerisindeki sonuçlar yasakları geri getirebilir! İşte adım adım koronavirüs önlemleri...

Vaka sayısındaki düşüşün yerini yüzde 5'lik artışlara bırakması sonucunda hükümet düğmeye bastı. Büyükşehirlerdeki vaka artışına karşı denetimler daha da artırılacak ve ağır yaptırımlar getirilecek. Kasım başındaki verilere göre gece belli bir saatten sonra sokağa çıkılmaması, haftas onu ve yaş grubu yasakları geri gelebilecek. Toplu taşıma, site içi hareket ve çalışma koşulları değerlendirilecek. İşte vakaların artması durumunda alınacak yeni önlemler...

15 gün içerisindeki sonuçlar yasakları geri getirebilir! İşte adım adım koronavirüs önlemleri... - Sayfa 1

Tüm Avrupa ülkelerinde koronavirüs vakalarının artmasıyla tekrar ‘alarm’ verilirken, Türkiye’de de yeni önlemler için harekete geçiliyor.

15 gün içerisindeki sonuçlar yasakları geri getirebilir! İşte adım adım koronavirüs önlemleri... - Sayfa 2

Edinilen bilgiye göre havaların soğuyup, insanların kapalı mekanlara geçmeye başlamasıyla birlikte, pandemiyle mücadelede yeni bir evreye geçiliyor.

15 gün içerisindeki sonuçlar yasakları geri getirebilir! İşte adım adım koronavirüs önlemleri... - Sayfa 3

Kış dönemi hazırlıkları çerçevesinde İçişleri Bakanlığı tarafından önceki gün yayınlanan genelgeyle denetimlerin daha yaygın ve düzenli hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

15 gün içerisindeki sonuçlar yasakları geri getirebilir! İşte adım adım koronavirüs önlemleri... - Sayfa 4

KIŞ YASAKLARI 
Hükümette yapılan toplantılarda, özellikle lokanta ve kafeterya gibi mekanların son dönemlerde kurallara yeterince uymadığına ilişkin saptamalar yapıldı.