Anasayfa /  Ekonomi

Sigara fiyatları ne kadar oldu 15 Ekim 2022? Sigaraya zam açıklandı

Sigara fiyatları'na gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Bir sigara grubuna 15 Ekim 2022 tarihi itibariyle zam geldi. Gelen zam sonrası güncel sigara fiyatları ne kadar sorgulamaları araştırılmaya başlandı. Peki hangi sigara ne kadar oldu?

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2022 19:54

Sigara fiyatları ne kadar oldu 15 Ekim 2022? Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar yaptığı açıklamada JTİ grubu sigaralara 2 TL'lik bir daha zam geldiğini duyurdu. Peki gelen zam sonrası hangi sigara ne kadar oldu?

Sigaraya zam haberi sonrası uzun süredir beklenen fiyat artışı gerçekleşti. Sigaraya zam haberi ilk başta Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından paylaşıldı. Bu gelişmenin sonrasında sigara zammının ayrıntıları merak konusu oldu. Peki hangi sigara ne kadar oldu? İşte sigara zammına dair ayrıntılar ve güncel ücret listesi...

Sigaraya zam geldi mi?

Bir müddettir gündemde olan sigara zammı yarından itibaren (15 Ekim Cumartesi) geçerli olacak şekilde geldi. Sigara zammını Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile açıkladı. Yeni zamla beraber sigara fiyatlarına 2 Türk Lirası zam geldi.

Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu?

Sigara fiyatlarında bir zam daha geldiğine dair açıklama yapıldı. Bir sigara grubunda gerçekleşen artışa göre en yüksek sigara fiyatı gram şeklinde tütün ürünüyle 48 TL olurken en düşük sigara fiyatı ise 29,5 TL'ye ulaştı. Zam gelen sigara grubundaki diğer fiyatlar ise 30 TL, 31 TL ve 32 TL oldu. Listenin yayınlanması sonrası açıklanan yeni fiyatların yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Zamlı fiyatlar

Gelecek 2 TL'lik zamma göre güncel sigara fiyatları şöyle olacak;

- Cam... Yellow 100: 48 TL

- Wins... Slender: 30 TL

- Wins… Dark Blue/Deep Blue: 30 TL

- Wins…: 31 TL

- Wins… Xsence: 32 TL

- Cam… Slender: 29,5 TL

- Cam…: 30 TL

- L…: 29,5 TL

- Mont C…: 29,5 TL

Etiketler Sigara ZAM
Yorumlar