Anasayfa /  Foto Galeri

14 Şubat sevgililer günü burca göre hediye alın

14 Şubat sevgililer günü burca göre hediye alın - Sayfa 1

14 Şubat sevgililer günü hediyeleri. 14 Şubat'a sayılı günler kaldı. Birçok kişi 14 Şubat sevgililer gününde ne alacağını merak ediyor. Peki sevgililer gününde ne alınır, en yaratıcı hediyeler neler? 14 Şubat’a saatler kala hala ne hediye alsam diye kara kara düşünüyorsanız; alışverişe çıkmadan önce bu tüyolara göz atmanız da fayda var. Yapmanız gereken öncelikle sevgilinizin burcuna göre hediye ve çiçek seçerek işe başlamak. İşte sevgilinizi mutlu etmenize yardımcı olacak, burç özelliklerine göre hediye ve çiçek önerileri…

14 Şubat sevgililer günü burca göre hediye alın - Sayfa 2

KOÇ (21 Mart- 20 Nisan) Koç burcundaki kişiler adeta küçük bir çocuk gibidir. Sabırsız ve acelecidir. Özellikle hediye paketinizin janjanlı olmasına dikkat edin! Sevgiliniz Koç burcu ise; ona enerjik hissettirecek bir hediye almanız gerekir. Sadece sıradan olmamasına dikkat edin! Bundan pek hoşlanmazlar. Maceraperest Koç erkeğine alınabilecek en uygun hediyeler; spor yaparken giyebileceği kıyafetler, sıkı kazaklar, tişörtler, dar kesim gömlekler, sportif kol saati, son Moda ayakkabılar, uçucu parfümler, araba aksesuarları, maç bileti, marka bir cüzdan ya da çanta olmazsa olmazdır. Makyaj malzemeleri, parfüm, kırmızı ya da turuncu gece elbisesi ise Koç kadını için en uygun hediyelerdendir. Koç kadınına küpeler, gümüşi mücevherler, renkli aksesuarlar ve sarı renkli çiçekler hediye edebilirsiniz.

14 Şubat sevgililer günü burca göre hediye alın - Sayfa 3

BOĞA ( 21 Nisan- 20 Mayıs) Boğa burcu sevgilinizi mutlu etmek oldukça zordur. Bu espritüel insanlar en fazla değerli taşlardan hoşlanırlar. Altın ve ziynet eşyaları gibi. Güzelliklerine düşkün boğa kadınları için güzellik ürünleri, terlik, yumuşak dokuma kazak, parfüm ya da tek taş yüzük sevineceği bir hediye seçeneğidir. Boğa erkeğini de deri bir cüzdan ya da şık bir şarap seti oldukça mutlu edecektir. Her iki cinse verilecek hediyenin de şaşırtıcı ve unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi olmasına dikkat edin.

14 Şubat sevgililer günü burca göre hediye alın - Sayfa 4

İKİZLER ( 21 Mayıs – 20 Haziran) İkizler en sorunsuz hediye alabileceğiniz burçtur. Çocuksu yönü olan hediyeler seçmeyi göz önünde bulundurun. İletişim kurmaya ve iletişim araçlarına çok meraklıdırlar. Teknolojik eşyalara bayılırlar. Sosyal ve eğlenmeyi seven ikizler kadınına orijinal küpe ya da kolye, ilgi çekici bir tişört ve bilimsel ya da biyografi tarzındaki Kitap veya rengarenk bir çiçek buketi hediye edebilirsiniz. Oldukça zeki olan ikizler erkeği hediyesinde de bu özelliğe dikkat eder. Bunun için tablet, laptop, zeka oyunları, ses kayıt cihazı, Play Station, cep telefonu, satranç ya da tavla takımı, maket arabalar, bisiklet, kaykay gömlek ve kum saati ikizler erkeğini mutlu edecek Sevgililer Günü Hediyesi olabilir.