Anasayfa /  Foto Galeri

14 Nisan Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:Bazı bölgelerimizde kuvvetli fırtına ve yağış bekleniyor. Peki 14 Nisan 2022 Perşembe hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 14 Nisan yurt geneli haritalı hava tahmin raporu ve ayrıntılar...

14 Nisan Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı... - Sayfa 1

14 NİSAN 2022 PERŞEMBE HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve Kastamonu'nun kuzey çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

14 Nisan Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı... - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

14 Nisan Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı... - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

14 Nisan Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı... - Sayfa 4

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.