Anasayfa /  Foto Galeri

13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında

13 Aralık BİM aktüel ürünleri Cuma günü raflarda yerini alacak. İlgili tam liste, geçtiğimiz günlerde kurumun resmi sitesi üzerinden vatandaşların erişimine açılmıştır.Haftanın BİM aktüel ürünler kataloğunda indirimli teknoloji fırsatları öne çıkarken, ev&mutfak ekonomisi ürünleri de oldukça iddialı. Haberimizden, indirimli teknoloji ürünleri ile mutfak&ev ekonomisi fırsatlarını içeren 13 Aralık 2019 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu listesine ulaşabilirsiniz.

13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında - Sayfa 1

Yeni hafta kapsamında 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her zaman olduğu gibi, bu haftaya ilişkin liste de kurumun resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde vatandaşların erişimine açılmıştı. Bu noktada, fırsatlardan faydalanmak isteyen milyonlarca vatandaş 'Bu hafta BİM aktüel ürünler listesinde neler var?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftanın listesinde oldukça cazip teknoloji indirimleri dikkat çekerken, kışlık giysilerle dolabını zenginleştirmek isteyenler de için imkân bulunuyor.

13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında - Sayfa 2

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 13 ARALIK


Haftanın BİM aktüel ürünleri listesinde öne çıkan ürünler ise hiç şüphesiz, Apple AirPods 2. nesil kulaklık ve şarj kutusu ile 4K UHD Smart televizyon olarak dikkatleri çekiyor. Katalogda son derece çeşitli mutfak ve ev ekonomisi ürünleri de bulunurken, kışlık giysiler arayanlar için de fırsatlar var. Hemen aşağıdaki görsel aracılığıyla 13 Aralık Cuma BİM kataloğuna hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında - Sayfa 3

aaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında - Sayfa 4

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.