Anasayfa /  Magazin

12 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? dokunulmazlığı kimler kazandı?

Dün akşam Dominik'te oynanan dokunulmazlık oyununu kazananı Gönüllüler Takım'ı oldu. Ardından gerçekleşen konseyde Ünlüler takımından bir yarışmacı eleme adayı oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2023 17:00

Dün akşam Dominik'te oynanan dokunulmazlık oyununu kazananı Gönüllüler Takım'ı oldu. Ardından gerçekleşen konseyde Ünlüler takımından bir yarışmacı eleme adayı oldu. İşte detaylar...

SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANANI 
Sevilen yarışmada ünlüler ve gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlık oyunu parkuruna çıktı. Cumartesi günü yarışmacılar ödül yarışı gerçekleşmiş ve kazanan ünlüler olmuştu. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlık oyununu kadınlar yarışını gönülllüler aldı. Erkeklerin kazananı da gönüllüler oldu ve dokunulmazlık gönüllülerin olmuş oldu.


ACUN ILICALI GÜZEL HABERLERİ SIRALADI! 
Ada konseyinde oylama öncesi güzel haberleri yarışmacılara aktaran Ilıcalı, birleşme partisinin tarihini duyurdu. Ilıcalı, ''Çok yakında açık artırma oyununu oynuyoruz. Asena ve Kardelen açık artırmaya katılabilecekler. Ödül olmadığı için bu.'' şeklinde beklenen oyununu açıkladı.

Öte yandan, ''Survivor 2023 sezonunda mücadele dur durak bilmiyor. İki takımda da sayılar azalırken gözler birleşme partisine çevrildi. Acun Ilıcalı konu hakkında; ''Survivor'da birleşme yakınlaşmıştır. İki hafta sonra birlşeme partisi olacak. Bu arada ufak bir kötü haberim var. Birleşmeye kadar hızlandırılmış eleme var. 2 değil üç yarışmacı veda edecek. Birleşmeden bir gece önce bir veda olacak. Birleşmeyi öne aldık, takvim sıkılaştı.'' sözlerini kullandı. Sürecin erkene çekilmesi ve hızlandırılmış elemenin nedeni olarak da Ilıcalı, yarışmaya bir süre ara verilmesini gösterdi.'' sözleriyle birlşemenin detaylarını paylaştı.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI 
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kaybeden takımından bir yarışmacı potaya giriyor. Kaybeden kırmızı takımdan oylama ile gitme adayı olarak Cansu potaya girdi.

Yorumlar