Anasayfa /  Medya

11 Şubat Survivor'da dokunulmazlık oyunu kimin oldu?

Survivor 2017'de 11 Şubat Cumartesi akşamı Dokunulmazlık Oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanmak için iki takım da kıyasıya bir mücadeleye girişti. Oyun sırasında sakatlık yaşayan Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2017 02:08

Survivor son bölümde yine çok çekişmeli bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Çok uzun süren heyecan dolu mücadelede iki takım da her şeyini ortaya koydu. Karşılıklı birer turun kazanılmasının ardından galibi belirleyecek olan 3. tur için iki takımında en iyi iki erkek ve iki kadın yarışmacısı parkurda ter döktü.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son turda iki takımın en iyi kadın ve erkek yarışmacıları son dönemlerin en büyük mücadelelerinden birini verdi. İlk turu ünlülerin kazandığı, ikinci turu Gönüllüler takımımın müthiş bir geri dönüş sergileyerek büyük bir mücadelede örneği sergilediği Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Bu sonucun ardından Ünlüler takımı kendi adasına giderken, Gönüllüler takımı da bireysel dokunulmazlık için mücadele etti.





BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler takımına dokunulmazlığı kaptıran Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı Tuğçe kazanırken, Tuğçe; ada konseyinde eleme potasına girecek bir ismi belirledi.





SURVİVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM?

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde elemeye kalacak isimleri belirledi. Eleme konseyinde Erdi ve Yiğit’in isimleri eşit sayıda yazıldı ve iki isim de eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğçe ise üçüncü aday olarak Sadin’in ismini söyledi.





SERHAT AKIN’IN ZOR ANLARI

Survivor’da şok sakatlık. Survivor 2017 büyük bir sakatlık yaşandı. Ünlü futbolcu Serhat Akın sakatlandı. Serhat Akın sağlık durumu nasıl. Programa veda mı edecek. Gözler Acun Ilıcalı yapacağı açıklamayı bekliyor.











ÇILGIN SEDAT ADAYA GERİ DÖNDÜ

Bir önceki ödül oyununda sakatlanan Çılgın Sedat hastaneye kaldırılmıştı. Sedat, tedavinin ardından Ünlüler adasına geri döndü.





Kaynak: Sözcü








Yorumlar