Anasayfa /  Foto Galeri

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta, ilişkinizde size yardımcı olabilecek bir hafta yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, eşinizle daha fazla iletişim kurmak ve birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Diğer insanlarla ilişkiniz de geçen haftaya göre daha iyi olabilir. Sağlığınız konusunda geçmiş hastalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Biraz bünyeniz zayıflayabilir, ancak düzenli olarak egzersiz yaparsanız, bu hafta boyunca aktif hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ve işiniz için, sonunda size yardımcı olabilecek bazı değişiklikler elde etmeniz olasıdır. Devlet ihalesi, unlu mamuller, komisyonculuk veya borsa ile ilgili herhangi bir işiniz varsa, bu hafta size büyük faydalar sağlayacaktır. Gelir girişleriniz gerçekten şaşırtıcı boyutlara gelebilir ve paradan tasarruf edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, bu süre zarfında aileniz sizden oldukça memnun kalacaktır. Annenizle veya babanızla herhangi bir sorununuz varsa, bu süre zarfında bunları çözebilirsiniz. Yeni bir ofis veya mağaza satın almayı planlıyorsanız, avantajlar ve olumlu sonuçlar elde etmeniz olasıdır. Eğer yüksek öğretimde iseniz, bu hafta size mükemmel sonuçlar verecektir. Bu hafta boyunca herhangi bir sınavınız olursa, şaşırtıcı sonuçlar da alabilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta olumlu sonuçlar doğurabilir. Evlenmemiş çiftler de bu haftayı lehine kullanabilirler. Koç Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta, ilişkinizde size yardımcı olabilecek bir hafta yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, eşinizle daha fazla iletişim kurmak ve birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Diğer insanlarla ilişkiniz de geçen haftaya göre daha iyi olabilir. Sağlığınız konusunda geçmiş hastalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Biraz bünyeniz zayıflayabilir, ancak düzenli olarak egzersiz yaparsanız, bu hafta boyunca aktif hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ve işiniz için, sonunda size yardımcı olabilecek bazı değişiklikler elde etmeniz olasıdır. Devlet ihalesi, unlu mamuller, komisyonculuk veya borsa ile ilgili herhangi bir işiniz varsa, bu hafta size büyük faydalar sağlayacaktır. Gelir girişleriniz gerçekten şaşırtıcı boyutlara gelebilir ve paradan tasarruf edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, bu süre zarfında aileniz sizden oldukça memnun kalacaktır. Annenizle veya babanızla herhangi bir sorununuz varsa, bu süre zarfında bunları çözebilirsiniz. Yeni bir ofis veya mağaza satın almayı planlıyorsanız, avantajlar ve olumlu sonuçlar elde etmeniz olasıdır. Eğer yüksek öğretimde iseniz, bu hafta size mükemmel sonuçlar verecektir. Bu hafta boyunca herhangi bir sınavınız olursa, şaşırtıcı sonuçlar da alabilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta olumlu sonuçlar doğurabilir. Evlenmemiş çiftler de bu haftayı lehine kullanabilirler.

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta sağlığınız için size karışık sonuçlar verebilir. Başlıca sağlık sorunları olmayacaktır, ancak bu süre içinde bazı mevsimsel hastalıklar yaşayabilirsiniz. Finansal meseleleriniz için ortalama sonuçlar alabilirsiniz. Geliriniz harika olabilir, ancak bununla birlikte, harcamalarınız daha yüksek olacaktır ve bu süre zarfında herhangi bir tasarruf başlatamayabilirsiniz. İşletmeniz için bu dönemde gerçekten şanslı günler geçirebilirsiniz. Çalışanlar, patronlarından da takdir alabilirler. Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta sizin için gerçekten harika olacaktır. Arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle ilgili sorunlardan uzak durmanız tavsiye edilir. Annenizin akrabalarından iyi haberler alabilirsiniz. Bu süre zarfında bunlardan sürpriz parasal avantajlar bile elde edebilirsiniz. Borsa ile ilgileniyorsanız veya gün içi işlem yapıyorsanız, maddi kazanç elde etme ihtimaliniz vardır. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız, bu hafta başarı elde edebilirsiniz.