Anasayfa /  Foto Galeri

10 Ağustos 2021 transfer haberleri !

Kim, hangi futbolcunun peşinde? Türkiye ve Avrupa'dan transfer haberlerine göz atın...

10 Ağustos 2021 transfer haberleri ! - Sayfa 1

Fenerbahçe forvet sorununu kökten çözmek için Lyon'un yıldızı Moussa Dembele'yi gözüne kestirdi. Başkan Ali Koç, takımda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için tüm imkanları seferber etmeye kararlı. Fenerbahçe'nin bu transfer için önemli bir kozu var: Dimitris Pelkas... Lyon, uzun süredir Yunan futbolcunun peşinde. Hatta 8 milyon Euro'luk teklif de yaptılar ama Sarı-Lacivertliler kabul etmedi. Fenerbahçe, Dembele için Pelkas'ı takasta kullanarak maliyeti düşürme formülünü masaya yatırdı.

10 Ağustos 2021 transfer haberleri ! - Sayfa 2

Galatasaray'da Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile yollar ayrılırsa Olimpiu Morutan için Steaua Bükreş'e 6 milyon Euro'luk bir teklif yapılacak. Romanya cephesi bu teklife sıcak bakıyor. 

10 Ağustos 2021 transfer haberleri ! - Sayfa 3

Fenerbahçe'de forvet arayışları sürüyor. Fransız basını, Sarı-Lacivertli ekibin Danimarka'da Kopenhag forması giyen Jonas Wind ile ilgilendiğini öne sürdü. Fenerbahçe'nin golcü oyuncu için bonuslaral birlikte 9 milyon Euro gözden çıkardığı iddia edildi. 22 yaşındaki futbolcu için Sarı-Lacivertliler 7 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus teklifi yaptığı kaydedildi.

10 Ağustos 2021 transfer haberleri ! - Sayfa 4

Beşiktaş yönetimi, Diego Costa'yı kadrosuna katmak için tüm şartlarını zorluyor. Yönetim, 2 yıl için maaş, bonuslar ve imza parası dahil 7 milyon Euro isteyen 32 yaşındaki futbolcuya toplamda 6 milyon Euro önerdi. görüşmeler sürüyor.