Zonguldak'ta engelli kadına tecavüz iddiası: 4 gözaltı

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde 4 kişi, engelli bir kadına tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesi Kavaklık Mahallesinde meydana gelen korkunç olayda; iddiaya göre, N.K.(66), M.A.(49), E.C.(51) ve A.T (49) zorla eve getirdikleri yüzde 85 engelli olan N.K.'yı darp etti. Ardından N.K.’ya cinsel istismarda bulunan 4 kişi, bir süre sonra evden ayrıldı.

Bağırarak yardım isteyen N.K.'nın sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. N.K., sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

N.K.’nın ifadesini alan polis, N.K., M.A., E.C. ve A.T.’yi gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle