Zlatan Ibrahimovic, Ebru Gündeş hayranı çıktı

İtalya Serie A takımlarından Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, O Ses Türkiye yılbaşı programına katıldı. 'Çökertme' şarkısı seslendiren Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşı Ibrahimovic'in Ebru Gündeş'i severek dinlediğini söyledi.

İtalya ekibi Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşı İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic ile ilgili O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sürpriz bir açıklama yaptı.

EBRU GÜNDEŞ HAYRANI ÇIKTI
Hakan Çalhanoğlu, Milan'da forma giyen takım arkadaşı Ibrahimovic'in Ebru Gündeş hayranı olduğunu söyledi ve "Zlatan, Ebru Gündeş'in şarkılarını dinliyor. En sevdiği şarkısı da 'Çingenem'" ifadelerini kullandı.

 EN SEVDİĞİ ŞARKISI 'ÇİNGENEM'
Programa video gönderen Ibrahimovic, " Ebru Güneş, senin hayranlarından biriyim. En sevdiğim şarkı da 'Çingenem'" ifadelerini kullandı.

Tarihte bugün ne oldu? 11 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Eğitim Uzmanı: Üniversite Sınavı İçin Son Bir Ayda Nasıl Verim Alınır? Dolunay ne zaman gerçekleşecek? 2024 Dolunay tarihi ne zaman? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!