Ziraat Bankası'ndan işletmecilere kredi hizmeti!

İstanbul Sarıyer'de Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Programına katılan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, buradaki açıklamalarında, "Balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankası işletme kredisi kullandıracaktır" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Sarıyer Kireçburnu Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen 'Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'na katıldı.

Programda konuşma yapan Bakan Kirişçi," Akaryakıtla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini henüz almadık ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Her zaman, her daim yanınızda olmuş saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yine talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır." dedi.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Lisans KPSS son başvuru tarihi ne zaman? 2024 Lisans KPSS başvuruları! İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan ülke belli oldu!