Zeybekçi: Yakın sürede ekonomide rahatlama olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Son günlerde kurla ilgili sıkıntılar var, reel sektör de maliyetleri yükseltmiştir ama emin olun yakın süre içinde, seçimlerden önce büyük bir rahatlama olduğunu hep birlikte göreceğiz." dedi.

Zeybekci, tüm ekonomik verilerin iyiye gittiği dönemde döviz kuru üzerinden bazı çevrelerin saldırıya geçtiğine işaret etti. "Son günlerde kurla ilgili sıkıntılar var, reel sektör de maliyetleri yükseltmiştir ama emin olun yakın süre içinde, seçimlerden önce büyük bir rahatlama olduğunu hep birlikte göreceğiz." diyen Zeybekci, şu değerlendirmelerde bulundu: "Biz ekonomimize güvenmeye devam etmeliyiz. Kendimize olan güvensizliğimiz en büyük sorunumuz. Bütün İslam coğrafyasının gözü de yüreği de bizim üzerimizde. Bunun için bize saldırıyorlar, onun için Recep Tayyip Erdoğan'a saldırıyorlar. Güçlenmemizi istemeyenler 100 liralık verginin 87 lirasının faize gittiği günleri özlüyor, yüzde 7 binlik faizleri özlüyorlar ama geçti." 


Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Dolar kaç TL oldu? 1 Mayıs güncel döviz fiyatları! Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor