Zengin ve Yoksul 7.Bölüm Fragmanı İzle

 Zengin ve Yoksul 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zengin ve Yoksul 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zengin ve Yoksul dizisinin yeni bölümü 19 Mayıs Pazar akşamı saat 20.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan ve Gülcan Arslan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Zengin ve Yoksul 7.Bölümde de 

ZENGİN VE YOKSUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öğrendikleri karşısında ne yapacağını şaşıran Berrin çaresizdir; Nihal'in yüzüne bile bakmaz. Aziz, Aleyna'nın eve dönmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır.

Aysel, düşüncesizce giriştiği oyunun bir parçası olmak istememektedir artık; ne Aleyna, ne Karan ne de kendisi üzülsün istemez. Ama bu oyundan çıkmak umduğu kadar kolay olacak mıdır?

Karan ise duyguları ve intikam ateşi arasında sıkışmıştır. Aysel, Karan'a olan hislerini daha fazla saklayamaz. Karan'ın tepkisi ne olacak peki, Aysel'e gerçek hislerini söyleyebilecek mi yoksa girdiği oyunu devam ettirmek zorunda mı kalacak?

ZENGİN VE YOKSUL SON BÖLÜM İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle