Zengin ve Yoksul 7.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Zengin ve Yoksul 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zengin ve Yoksul 7.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zengin ve Yoksul dizisinin yeni bölümü 19 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan ve Gülcan Arslan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zengin ve Yoksul 7.Bölümde ekrana kitleyecek

ZENGİN VE YOKSUL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sabah uyandığında Aleyna'yı teknede bulamayan Karan, şok geçirir. Polis her yerde Aleyna'yı ararken Aysel, Karan'a Aleyna'ya her şeyi anlattığını itiraf eder. Kızları kaybolan Meral ve Aziz çılgına dönmüştür.

Aysel'in Karan'a yardım ettiğini öğrenen Aziz, Aysel'in peşine düşer. Berrin ve Veli kızlarını korumaya çalışırlar ancak Aziz karşısında biçaredirler. Aleyna'nın ise herkesi şaşırtacak bir sürprizi vardır!

ZENGİN VE YOKSUL SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Ömer 53.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragmanı izle