Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü

Kilolarından şikayet edenlerin başvurduğu alternatiflerin arasında diyet yapmak, egzersiz aktivitelerinde bulunmak ilk sıralarda yer alıyor. Ancak zayıflama sürecinde sadece diyet ve egzersiz yeterli olmayabiliyor. İştah kontrolünün kilo verme konusunda kritik bir faktör olduğunun altını çizen Eczacı Ezgi Nevçehan, sağlıklı zayıflamaya yönelik sunduğu özel tarifleri ile dikkat çekiyor.

Zayıflamak istiyorsunuz ama iştahınızı kontrol edemiyor musunuz?

Kilolarından şikâyet edenlerin başvurduğu alternatiflerin arasında diyet yapmak, egzersiz aktivitelerinde bulunmak ilk sıralarda yer alıyor. Ancak zayıflama sürecinde sadece diyet ve egzersiz yeterli olmayabiliyor. İştah kontrolünün kilo verme konusunda kritik bir faktör olduğunun altını çizen Eczacı Ezgi Nevçehan, sağlıklı zayıflamaya yönelik sunduğu özel tarifleri ile dikkat çekiyor.

A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?