Zalim İstanbul 8.Bölüm Fragmanı İzle

 Zalim İstanbul 8.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zalim İstanbul 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zalim İstanbul 8.Bölümde de ekrana kitleyecek

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceren, Şeniz’in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher’in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar. Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler. Cemre içine düştüğü çıkmaz nedeni ile Cenk’i suçlarken. Cenk durumun ciddiyetinin farkında değildir.

Şeniz kusursuz işleyen planı sayesinde Ceren’e hayatının şokunu yaşatacaktır. Öte yandan Cemre, Nedim’in gerileyişinin peşini bırakmaya niyetli değildir, bunun için attığı adımlarla en tehlikeli düşmanını açıkça karşısına alacaktır. Tüm bunların yanında Agah’ı huzursuz eden bir mektup Karaçay Köşkü için diken üstünde günleri işaret eder.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle