Zalim İstanbul 7.Bölüm Fragmanı İzle

 Zalim İstanbul 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zalim İstanbul 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zalim İstanbul 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk'in itirafıyla Agah, öfkeden deliye dönüyor! Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.

Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle