Zalim İstanbul 6.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Zalim İstanbul 6.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zalim İstanbul 6.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 6 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zalim İstanbul 6.Bölümde de ekrana kitleyecek

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cenk'in itirafıyla Agah, öfkeden deliye dönüyor! Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.

Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle