Zalim İstanbul 5.Bölüm Fragmanı İzle

 Zalim İstanbul 5.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zalim İstanbul 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zalim İstanbul 5.Bölümde de ekrana kitleyecek

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemre, karşısında Cenk’i görünce neye uğradığını şaşırır. Küstahça hareketine karşılık Cenk, hiç beklemediği bir cevap alır. Agah suçlamayı reddeden Civan’ı kurtarmak için tüm avukat ordusunu seferber eder. Karaçay’ın yakasında yine Seher’in elleri vardır. Bu kargaşadan fırsat bulan Şeniz ise, Seher ve ailesini kapıya koyarken, Nedim’i elleriyle zehirlemeye devam eder. Ellerinde bavulları bir kez daha sokakta kalan Yılmaz ailesi ummadıkları birinden destek görürler.

Ceren yaptığı gebelik testinin pozitif sonucuyla keyiflenirken Seher, Civan’ın tutuklanmasıyla tüm gücünü yitirir. Şeniz ve Agah’ın hararetli tartışmasını bölen Nedim ve ağzından dökülenler Agah’ı buruk bir mutluluğa sürüklerken, Şeniz için sarsıcı olur. Agah, Cenk’i Cemre konusunda uyardığında aldığı cevap karşısında yıkılırken, Cemre telefonunun ekranındaki can alıcı görüntüleri Agah’a izletir. Şeniz, bir şok daha yaşayacaktır.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Yargı 92.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Bahar 11.Bölüm Fragmanı izle