Zalim İstanbul 3.Bölüm Fragmanı İzle

 Zalim İstanbul 3.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Zalim İstanbul 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 15 Nisan Pazartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Zalim İstanbul 3.Bölümde de ekrana kitleyecek

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seher, kayınvalidesi Neriman ve Agah arasındaki anlaşmayı duyunca çok öfkeleniyor!

Seher, satılık lafını duyduğunda beyninden vurulmuş halde elinde zarfla ok gibi fırlayıp Agah Karaçay’ın yüzüne çarpar utanmazlığını. Agah Bey ne olduğunu şaşırırken Seher, Ceren’in hırsı karşısında yerin dibinde girmiş haldedir. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı Seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür.

Agah, Nedim’e karşı günah çıkarma durumunda bir anda Nedim’in ağzından dökülen kelimelerle heyecanlanırken, Karaçay köşkünün kapısındaki davetsiz misafirler Seher’in iplerini Agah’ın eline bırakır.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Ömer 53.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragmanı izle