Yüzleşme 4.Bölüm Fragmanı İzle

 Yüzleşme 4.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yüzleşme 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yüzleşme dizisinin yeni bölümü 26 Mart Salı akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yüzleşme 4.Bölümde de ekrana kitleyecek

YÜZLEŞME SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masal ve Zümrüt'ü büyük bir çıkmaza girer artık herkes onlar için şüphelidir. Kurulan bu tuzağın arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya çalışan Zümrüt artık herkesten şüphelenmeye başlar. Masal ve Ömer gün geçtikçe yakınlaşır. Fikret ise Zümrüt'le ilk kez karşı karşıya gelir.Fikret, Songül'ün hisseleri Battal ve Halil'e sattığını öğrenince Songül'le arasında ipler iyice gerilir. Ömer ve Fikret, hisseleri alabilmenin peşine düşer. Fikret, kaybolan kızının başına neler geldiğini bilmek ve kaybettiği her şeyi geri almak fazlasıyla hırslanır.

Öte yandan Ömer, Gonca'nın başına gelenleri öğrenme peşindedir. Diğer yandan tüm bu olaylar yaşanırken jandarmalar Ufuk'un kim tarafından öldürüldüğünü araştırırken Masal'ın kim olduğu da ortaya çıkacak mı? Yüzleşme yeni fragmanı bölüm sonrası yayınlanacak mı? Bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölüm sonrası merakla bekleniyor.

YÜZLEŞME SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle