Yusuf Yazıcı durdurulamıyor!

Lille, Yusuf Yazıcı'nın gol attığı 23. hafta maçında Bordeaux'u deplasmanda 3-0 mağlup etti ve üst üste 5. galibiyetini alarak liderliğini devam ettirdi.

Ligue 1'de lider konumda yer alan Lille, 23.hafta maçında Bordeaux takımını deplasmanda 3-0 yendi. Lille takımında kilidi açan isim yine milli oyuncu Yusuf Yazıcı oldu. 

Lille takımında kilidi açan isim yine milli oyuncu Yusuf Yazıcı oldu. Diğer golleri ise Timothy Weah ve Lihadji attı. Yusuf Yazıcı böylece bu sezon ligde 7 toplamda ise 13 gole ulaştı ve takımının resmi maçlarda en golcüsü oldu.

Puanının 51 yapan Lille liderliğini devam ettirdi. Milli oyunculardan Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ilk 11'de forma giyerken Burak Yılmaz kadroda yer almadı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?