Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı Memur Alımı Gerçekleştirecek

2018 senenin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, kamuya memur alımları da hız kazanmış durumda. 

Kamuya yapılan memur alımlarında 2018 senenin sonlarına gelmiş olsak da, personel alımı gerçekleştirilmektedir. 

Kamuya ve bağlı kuruluşlara KPSS 2018/2 düzeylerinden yapılan memur alımlarında ilgi çeken kurumlardan birisi olan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) kadrosuna lisans düzeyinden 8 memur alımı yapılacaktır. 

İlgili kadro için adaylarda aranan nitelikleri ve özel koşulları barındıran kişilerin tercih işlemlerini yapmaları için YÖK memur alımı sürecinde 20 Aralık 2018 saat 23.59' a kadar süreleri bulunuyor. 

Adaylar bu tarihe kadar tercihlerinde YÖK kadrolarını gösterebilirler. Tüm ilan detayları; nitelikler, kodlar, koşullar, diğer bilinmesi gereken noktalar ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS 2018/2 tercih kılavuzunda kamuoyuna ulaştırılmış durumdadır.


Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında