Yolda kalan araçlara polis yardım etti

Denizli-Antalya karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanma noktasına geldi. Kar ve tipi nedeniyle, yolda kalan araçlara polis yardım etti. Trafik ise kontrollü sağlanıyor.

Denizli-Antalya karayolu Kazıkbeli Geçidi mevkiinde buzlanmadan dolayı birçok araç yolda kaldı. Tipi ve buzlanma sürücülere ve trafik polislerine zor anlar yaşattı. Trafik akışını engelleyen araçlar polislerin yardımıyla yol kenarına alındı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kar küreme araçları çalışırken, özellikle tuzlamanın yetersiz olması tepki çekti. Serinhisar - Denizli güzergahında zincirsiz ve kış lastiği olmayan araçlar, tır ve çekicilerin geçişine izin verilmiyor.  


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Yanlış diyetler zayıflatmıyor tam aksi kilo aldırıyor! 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?