Yola çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli kar ve sağanak yağış uyarısı | 5 Ocak 2021

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından illere ait hava durumu tahminleri açıklandı. 5 Ocak 2021 tarihi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji, bu sabahtan itibaren çok kuvvetli ve şiddetli yağışların beklendiği açıklamasını yaptı. Vatandaşların internette aradığı İstanbul'da hava nasıl olacak? Ankara'da hava nasıl olacak? İzmir'de hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl olacak? sorularının cevabı haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ocak ayı itibariyle kar beklentisi artarken sağanak yağış uyarısı geldi. Bir çok il için yapılan açıklamada kuvvetli yağışların etkili olacağı duyuruldu. Kıyı Ege'de, bugün (Salı) Batı Akdeniz ile Muğla ve Aydın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 yer yer 51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!