Yıldız Tilbe'nin 'zehirli et' yazısına ünlü isimlerden tepki yağdı!

Yıldız Tilbe sokak köpekleri için “zehirli et verin, hepsi gebersin' diye yazdı ortalık karıştı. İstanbul Barosu Yıldız Tilbe için suç duyurusunda bulunurken, sosyal medya birbirine girdi. Ajda Pekkan da tepki gösterdi Ebru Şancı ise imasıyla gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin köpeklerle ilgili kişisel Twitter hesabından paylaştığı twit ortalığı birbirine kattı. Ünlü sanatçı "Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" diye yazdı. Bu paylaşıma sosyal medyadan tepki yağarken hukukçular harekete geçti ve İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusunda bulundu. Yıldız Tilbe'ye süperstar Ajda Pekkan isyan ederken, sunucu ve eski manken Ebru Şancı da "uyuşturucu madde kullandığı" yönünde imada bulundu.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor