Yıldız Oyuncu Futbolu Bıraktı! Bir Dönem Fenerbahçe’de Forma Giymişti

Bir zamanlar Fenerbahçe’de forma giyen milli kaleci Serdar Kulbilge, aktif futbol yaşantısını noktaladığını açıkladı, antrenör olarak futbola hizmet edeceğini söyledi.

Fenerbahçe, Bursaspor ve Gaziantepspor gibi takımlarda forma giymiş olan deneyimli kaleci Serdar Kulbilge, Aktif futbol hayatını noktaladığını söyleyen Kulbilge, bu kararı alırken zorlandığını söyleyerek, “Ailemle beraber aldığım bir karardı. 

İnşallah iyi olacağını umut ediyorum. Artık kariyerime Türk futboluna antrenörlük yaparak hizmet etmek istiyorum. Avrupa'ya kaleci transferi yapılmasını istiyorum. 

Avrupa'ya futbolcularımız gidiyor, neden kalecilerimiz transfer olmasın? İyi kaleciler yetiştirerek, Türk futboluna hizmet etmek istiyorum. 

38 yaşında olan kariyer hayatını sonlandıran Serdar Kulbilge, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'de görev almıştı.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle