Yıldırım, Twitter'dan takipçisini evine iftara davet etti!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Twitter'dan gelen mesaja duyarsız kalmayarak iftar için evine davet etti.

Binali Yıldırım, sosyal medyadan kendisine gelen mesaja duyarsız kalmadı. Kendisini iftara davet eden bir vatandaşa sosyal medya üzerinden yanıt veren Yıldırım, "Sizleri evimde misafir edeyim, bu akşam iftarımızı beraber yapalım" ifadelerine yer verdi.

"Sizleri evimde misafir edeyim"

Yıldırım, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Sevgili kardeşim, mesajlarını okudum çok mutlu oldum. Sizleri evimde misafir edeyim, bu akşam iftarımızı beraber yapalım. 






Sevgili kardeşim, mesajlarını okudum çok mutlu oldum. Sizleri evimde misafir edeyim, bu akşam iftarımızı beraber yapalım. ❤ https://t.co/pnMkE2EOkq


— Binali Yıldırım (@BY) 20 Mayıs 2019


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle