Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı

Eski Başbakan ve TBMM Başkanlarından Yıldırım Akbulut için Mecliste tören düzenlendi.ıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yıldırım Bey’in en büyük özelliği tevazu idi, mütevazi idi. Bu tevazuundan hiçbir an sapmadı ve düşüncelerini, bütün tecrübelerini bizlerle İstişare Konseyi’nde de paylaşmak üzere kendisinden gerçekten çok çok istifade ettik” dedi.

TBMM Şeref merdivenlerinde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, TBMM eski başkanları, eski bakanlar ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve diğer yetkililer katıldı. Yıldırım Akbulut’un özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende daha sonra protokol konuşmaları yapıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu