Yılbaşında kar yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı uzun vadeli tahminlere göre; yılın son günü, yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı İstanbul’da da etkili olacak.

Meteoroloji’nin açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Çarşamba günü karla karışık yağmur ile geçecek. Perşembe günü başlayacak yoğun kar yağışı yılbaşı gecesini de içine alarak 1 Ocak Pazar günü yerini tekrar karla karışık yağmura bırakacak.

YAĞIŞLI GEÇECEK YERLER

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yılbaşı gecesi; İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya parçalı bulutlu; Karadeniz’de Ordu, Trabzon, Giresun ve Rize ve Akdeniz’de Adana sağanak yağışlı olacak. Ülkenin geri kalan bölgelerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor