Yılbaşı öncesi Avrupa ülkelerinde hangi önlemler alındı?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Hans Kludge, Türkiye'nin de yer aldığı Avrupa bölgesindeki ülkeleri Omicron varyantı vakalarındaki artış hakkında uyardı. Avrupalı ​​liderler, varyant yayılmaya devam ederken corona virüs kısıtlamalarını eski haline getirmeye başladı. Başta Hollanda, Almanya ve Portekiz olmak üzere çeşitli ülkeler yılbaşından önce katı önlemler açıkladı.

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ)  Avrupa Direktörü Hans Kludge, kıtadaki ülkeleri Omicron varyantı yayıldıkça Covid-19 vakalarında “önemli bir artışa” hazırlanmaları konusunda uyardı. Kludge, koruma için ek doz aşıların yaygın olarak kullanılmasını tavsiye etti.


Bununla birlikte Kluge, Avusturya’nın başkenti Viyana'da düzenlediği basın toplantısında, Omicron'un ortaya çıkmasından bu yana yeni varyantın Avrupa bölgesindeki 53 ülkenin en az 38'inde tespit edildiğini ve Danimarka, Portekiz ve da dahil olmak üzere birçok ülkede hali hazırda baskın varyant olduğunu söyledi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri