Yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler önemli konu başlıkları arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz sene uygulanan kısıtlamanın bir benzerinin bu sene için de geçerli olup olmayacağını öğrenmek isteyenler "Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık-1 Ocak Yeni yılda sokağa çıkma yasağı var mı?" soruları hakkında araştırma yapıyorlar. Bu kapsamda; konu ile ilgili İstanbul il Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını öğrenmek isteyen milyonlarca vatandaş, konu ile ilgili son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Hal böyle olunca; "Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık-1 Ocak Yeni yılda sokağa çıkma yasağı var mı?" sorularına yanıt aranırken ülkemizde de görülen Omicron varyantı ile birlikte vatandaşların daha dikkatli ve temkinli olmaları gerektiğinin altı çiziliyor. İşte kısıtlamalara yönelik son bilgiler.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?