Yeşilçam'ın usta yönetmeninden kötü haber

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 15 Temmuz ile ilgili sarf etmediği sözlerin sosyal medyada paylaşılmasına ateş püsürdü. Cem Yılmaz, "Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin" ifadelerini kullandı.

CYılmaz, “Sosyal medyada yine hiçbir ilgim, alakam olmayan ‘yapıştırma’ 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu, bir diğeri de küfür etti” diyerek “Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar” tepkisini gösterdi.

Cem Yılmaz, mesajının devamında ise “Seneye de yapacaksanız. Onu da şimdiden peşin peşin versin” ifadelerini kullandı.

“NEDİR BENİMLE İŞİNİZ ANLAMADIM”

Cem Yılmaz, yaptığı yeni paylaşımda ise “Türkiye'de olumlu, olumsuz ne olursa, göktaşı çarpması dahil, benim birşey söyleme gerekliliğime inanmıyorum. Kendini aşırı önemseme hastalığım da yok, nedir benimle işiniz anlamadım. Küfür etmek için ‘bahane’ bulamayıp bari uyduralıma geliyor iş” dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!