Yeşilçam’ın efsane filmi “Ah Nerede” dizi oluyor

Başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı Yeşilçam’ın unutulmaz filmi “Ah Nerede” dizi oluyor.

Orhan Aksoy’un 1975 yılında çektiği “Ah Nerede” filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanıyor.

Başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı film, Onuncu Ev yapım şirketi tarafından ekrana taşınacak. Televizyon dünyasına yön veren iki başarılı isim Suavi Doğan ve Kerem Çatay tarafından kurulan Onuncu Ev, dizinin senaryo çalışmalarına başladı.

Ah Nerede” filminin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil’in varislerinden satın alındı. Filmde özellikle Tarık Akan’ın hayat verdiği Ferit ile Gülşen Bubikoğlu’nun oynadığı Zehra’yı kimlerin canlandıracağı merak konusu oldu.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor!