Yer: Samsun! 3 kadın 3 gün arayla

Samsun'da girdikleri iki ayrı evden hırsızlık yapan genç kadın ile 2 görümcesi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'un Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ergün E. ve Elif Ç.'nin 3 gün arayla evlerinin kapısını aparatla açarak içeri giren hırsızlar, birinden bin 500 lira para, altın nazar boncuklu kolye ve cep telefonu ile diğer evden ise 7 bin 500 lira para çaldı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak 2 evden hırsızlık yapanların Buse Y. (20) adlı kadınla görümceleri A.Y. (17) ve M.Y. (16) olduğunu tespit etti. Olayla ilgili gelin-görümce hırsızlar gözaltına alındı. Yaşları küçük olan A.Y. ve M.Y. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 3 şahıs, Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren gelin ve görümceler mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 




Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle